Om mig

År 2012 gick jag en spännande , inspirerande och personlig utvecklande utbildning via

Svenska Hälsoteamet som gjorde en stor förändring i mitt liv.  Jag valde att studera till massageterapeut.

Jan 2013 titulerade jag mig som Certifierad Massör har även valt att fortsätta gå kurser som tex Krigarens Väg år 2013 och Ledarens Väg år 2014  via Svenska Hälsoteamet som var både fantastiskt utmanande och insiktsfulla.

År 2015 gick jag KBT/ACT utbildning  via Livscoachakademin där jag blev Certifierad Kbt Coach.

Förändringsarbete är något som jag brinner för och som jag är väldigt nyfiken på när det gäller både mig själv och mina klienter.

Att bli medveten och upptäcka nya sidor, sätta ord på känslor, handlingar, se mönster, förstå präglingar. Värderingar och med nyfikna ögon se varför man reagerar som man gör- är alltid lika spännande!

Okt 2016 for jag iväg till Italien och jobbade med andra kreativa kvinnliga entreprenörer för att göra en så kallad ‘självservice’.

Mars 2017 påbörjade jag en kurs där vi fördjupar oss i hur man uttrycker sig- i både bildskapande, rörelse, psykodrama, musik, visualisering och mycket mer.  Allt detta för att kunna handleda och hämta resurser där jag i min tur kan hjälpa dig med de redskap du behöver i ditt liv.

 

Jag heter Nadja Rosén och är ägare av Pranarummet i Vadstena .

Prana står för Livs Energi.

Med min intuition känner jag in vad och var min klient behöver jobba för att uppnå tillit och balans till sig själv och livet.

Att varje behandling känns unik får mig att känna att jag är på rätt plats.

 

bild på mig