Om mig

År 2012 gick jag en spännande, inspirerande och magisk utbildning via Svenska Hälsoteamet som gjorde en stor förändring i mitt liv.

Jag valde att studera till massageterapeut.

Jan 2013 titulerade jag mig som Certifierad Massör.

Därefter fortsatte vägen genom förändring av gamla mönster , utveckling och att lära mig mer om mig och människor och gick då kurser som

Krigarens Väg år 2013 och Ledarens Väg år 2014  via Svenska Hälsoteamet som var både fantastiskt utmanande och insiktsfulla.

 

År 2015 gick jag KBT/ACT utbildning  via Livscoach akademin där jag blev Certifierad Kbt Coach.

Förändringsarbete är något som jag brinner för och som jag är väldigt nyfiken på när det gäller både mig själv och mina klienter.

Att bli medveten och upptäcka sidor av sig själv som man innan inte sett och kunna sätta ord på känslor, se handlingar, se mönster, förstå präglingar och

förstå vart värderingarna kommer ifrån och varför är riktigt intressant. .

Att se med nyfikna ögon på varför man reagerar som man gör- det är alltid lika spännande!

Okt 2016 for jag iväg till Italien och jobbade med andra kreativa kvinnliga entreprenörer för att göra en så kallad ’självservice’. Detta via Carolina Gårdsheim och Kreativ Insikt.

Mars 2017 påbörjade jag en kurs i Vadstena via Teresana Ab  där vi fördjupade oss i hur man uttrycker sig- i både bildskapande, rörelse, psykodrama, musik, visualisering och mycket mer.

Allt detta för att kunna handleda och hämta resurser där jag i min tur kan hjälpa dig med de redskap du behöver i ditt liv. Avslutades maj 2018

Okt 2017 Startade jag min Zonterapiutbildning i Örebro- Massageakademin och blev färdig Diplomerad Zonterapeut Mars 2018

Okt/Nov 2018 Gick jag en grundutbildning i MI -Motiverande Samtal via Stadsmissionen i Linköping. Där tyngdpunkten i metoden ligger i att själv komma fram till egna lösningar.

Nov 2018 Började jag en utbildning i Inka Indianernas visdom och traditioner, som sträcker sig under en tvåårs period – En Shamans Resa.

 

Jag heter Nadja Rosén och är ägare av Pranarummet i Vadstena .

Med min intuition känner jag in vad och var min klient behöver jobba för att uppnå tillit och balans till sig själv och livet.

Att varje behandling känns unik får mig att känna att jag är på rätt plats.

Massage för mig är inte bara att hjälpa en klient att känna sig friare i kroppen utan att i mötet med kroppen även

släppa sina rädslor & blockeringar.