Friskvård-Företag

I massagebehandling arbetar jag terapeutiskt med Dina anställda vilket innebär att vi minskar smärta och ökar rörligheten i muskulaturen. Utöver massagen får den anställde stretchtips och vägledning i förbättrat holistiskt tänk av mig som massör (som hemläxa) för att lättare nå ett snabbt resultat samt involvera sig själv i sin egen process till ett bättre välmående.

Massagen är inte bara för dem som har problem med muskulaturen  utan massagen är för alla. Även om Du inte har några direkta problem hjälper massagen Dig med ökad blodcirkulation, minskar huvudvärk, ökar kroppsmedvetenheten, stärker immunförsvaret, sänker blodtrycket, ger ökad prestations- och återhämtningsförmåga m.m.

Personal på Ert företag bokar själv sin behandling på Pranarummet i Vadstena på sin fritid (före el. efter arbetstid).

Personal kan då välja på Svensk Klassisk massage eller Behandlande massage. Efter varje behandlingstillfälle skriver Er personal på ett papper vilken behandling de fått som bifogas tillsammans med fakturan efter avslutad månad som fakturaunderlag.

Kostnaden med företagsmassage kan antingen vara att Ditt företag betalar all massage för sina anställda eller att massagen subventioneras. Vanligen vid subvention brukar den anställde betala 150 kr/ 30 min. behandling eller 200kr / 50 min behandling och företaget resterande summa. Vid subvention betalar den anställde sin summa direkt på Pranarummet och Ert företag fakturaras resterande summa. Fördelen vid subventionering är att personalen ”själv betalar en del” av friskvården vilket gör dem delaktiga i sitt eget välmående. Detta innebär också att företaget kan ge mer friskvård till sina anställda vilket gynnar samtliga, på alla plan.

Fakturering till Ert företag sker alltid efter avslutad månad med 30 dagar netto

Jag som Massör ser många fördelar med att ta sin massagebehandling utanför jobbet då det kan vara svårt för den anställda att varva ner i jobbets lokaler.

Samt att jag som massör kan ta mig tiden att få känna in kroppen och vad just den kroppens muskler igentligen behöver.

De anställda känner sig mer avslappnade och blir mer flexibla i sina kroppar samt får ökad kroppsenergi.

 

Kanske ovanstående alternativ inte passar Er.

Möjligheterna är många och jag är mycket flexibel på Pranarummet -Tillsammans finner vi en lösning som passar Ert företag bäst.

Är Ni intresserade av att anlita Pranarummet med företagsmassage för Ert företag är Ni välkomna att höra av Er.

Maila eller ring. Välkomna Ert företag med friskvård från Pranarummet i Vadstena, vilket ger Er stora vinster både ekonomiskt, prestationsmässigt och individuellt.

 

Pranarummet är anslutet till friskvårdsportalerna Wellnet och Actiway.

Vi samarbetar, inspirerar och motiverar till en hälsosammare livstil