Så mycket tankar och känslor….

Alla har vi nog känt av känslan av att vara misslyckade, ledsna, skitdåliga, tunga i kroppen, känna att man varken kan sjunga/dansa/vara bra nog….Sådana dagar finns.  Det är i dessa dagar jag inser hur BRA jag faktiskt är. Och allt bra jag faktiskt gjort/kan/gör.

Att Acceptera läget-låta mig vara förbannad eller besviken- det är ok att må skit ibland för att få känna livet i mig de andra =)

Härom veckan var jag och min fina son på Hooks Herrgård för att njuta av avkoppling, bad, god mat, mys och av att ha tiden tillsammans.

Vi hade sååå härligt ,jag fick dock påminna mig själv om att lämna mobilen på rummet och strunta i att ta kort på matsituationer, bassänger, frukter m.m eller fejsbooka om hur galet trevligt vi hade-hela tiden.

Där fick jag en viktig lärdom- PÅMINNELSE!  -’Leva som jag lär’. Ta hand om mig och min kropp.

Vi badade kall bad, bastade och stod i olika typer av ’upplevelseduschar’.  Då slog det mig att Huden är ju kroppens största organ.

Den ska skydda kroppens inre, reglera kroppsvärme, tolka yttre värme samt kyla  och den frisätter hormoner som kan motverka stress och ge en känsla av lugn och trygghet vid behaglig beröring. Huden väger normalt runt 4-5 kilo hos en vuxen människa! Hudarean är 1,5 -2 kvadratmeter  =) Så skydda din hud och ta hand om den.

Ha nu en grymt skön helg och njuta av varann och av vårsolen =)

KRAM!!!!

On mars 5th, 2015, skrivet i: Nyheter av

Kommentera gärna på min Facebooksida!