Vem faan tror hon att hon är?!

Karriärskvinna,  bloggar om träning och kost,  skrattar ofta,  goda relationer…Så jädrans duktig då…Vem tror hon igentligen att hon är?

Tar för sig och väljer det HON vill göra. Bah!

 

För är det  inte väldigt typiskt svenskt att inte våga ta för sig, att balansen mellan att gå sin väg samt stå stadigt i det och vara ödmjuk gör att vissa människor runt omkring måste ha negativa

åsikter som igentligen grundar sig i rädslor, motstånd  kanske pga avundsjuka.

För tänk om jag hade vågat följa mitt hjärtas väg?

Vet jag ens vad jag vill i mitt liv? Eller skyddar jag mig med en massa ursäkter…?

Läste en artikel om Agneta Sjödin och hennes sätt att välja , vilket inte alltid varit rakt och enkelt i alla fall inte i privatlivet.

Jag beundrar Agneta starkt och hennes blottning om mod och resa i livet där hon äntligen 47 år, hittat sig själv och delar med sig med hennes tips till balans och harmoni.

Varsågoda. =)

1. Lyssna till din inre röst Det krävs mycket träning men vi har allt att vinna på att följa vår inre röst. Ta dig tid till att umgås med dig själv, det gör vi sällan.

2. Hitta din egna kraftkälla Jag hittar min egna kraft i att jag hela tiden försöker hålla en balans. Lyssnar till min kropp och är snäll mot den och ger den det den behöver

3. Tänk inte- bara gör! Behöver inte analysera allt.

4. Träna regelbundet Ibland promenad, ibland kampsport

5. Ät rätt mat för just dig

6. Lev inifrån och ut Lever du utifrån och in styrs hela din värld av vad som kommer utifrån. Du blir väldigt sårbar

7. Jobba på relationen till dig själv  Att lära känna sig själv gör att du vet vad du mår bra av gällande kost, träning, jobb och relationer

8. Lyxa till vardagen Ibland på kvällarna hemma gör jag iordning en skål med hallonsorbet och så krossar jag mycket mörk choklad över. Prova, det är fantastiskt gott!

9. Lägg av med att spela spel! Jag är så jäkla trött på det! Livet är för kort för att spela en massa spel. Men det krävs mod för att visa dig själv som du är

10. Omge dig med bra människor Jag har väldigt många kloka vänner. Dom ser mig, Agneta och vågar säga emot istället för att stryka medhårs. de är bra bollplank. 

 

 

On januari 15th, 2015, skrivet i: Nyheter av

Kommentera gärna på min Facebooksida!